Funderingar för dagen

Omtumlad

Innerst inne är min drivkraft att beröra, väcka känslor och kanske till och med inspirera andra med mina texter.

Jag har plötsligt vågat mig ut med mina dikter till en publik. Det är nu aningen tålamodsprövande att försöka styra upp sina sociala medier för att kunna få ordning  på kommunikation och feedback. Jag ber om ursäkt för om allt nu verkar vara en röra av konton, bloggar och alias… Men alla är vi barn i början och jag vill gärna prova på att bygga upp mitt eget nätverk så småningom. Tekniken jag använder är trial and error så det blir inte alltid som jag tänkt. Men då tänker jag på Petter Stordalens ord i Morgonsoffan för nån vecka sen på ämnet att allt inte måste vara perfekt när man har en idé och brinner av entusiasm, ”ok är bra, det duger, kör!”

Så nu kör jag 😊

4 reaktioner till “Omtumlad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s