Funderingar för dagen

Att våga

Jag har skrivit dikter så länge jag kan minnas. Det började med att jag broderade ut min dagbok med något som liknade poesi och sen har det bara fortsatt. I våras satte jag igång med att skriva in mina texter från både förr och nu i datorn och en dröm om att kunna nå ut till andra med min alster började spira. Så föddes idén om att faktiskt göra en egen bok och ge ut den…

På vägen har jag haft gott stöd av mina vänner och inte minst nära och kära, ingen nämnd ingen glömd…

Nu är det verklighet och gensvaret har varit så överväldigande, vänner från när och fjärran har hört av sig och det känns fint att det tagits emot på ett bra sätt. På bloggen kommer jag att dela smakprov från boken och även lägga in nytt material.

Kul att just Du hittat hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s