Funderingar för dagen

Just Du!

Det är hos Dig allt börjar. Kanske hittar just Du de där orden du haft på tungan men inte lyckats formulera. Kanske skriver Du själv och vill få inspiration. Här är det högt i tak och jag vill att det skall kännas levande och spännande att titta in…

Det handlar om kärlek, sorg, längtan och hopp. I min dator finns mängder med texter som väntar på att nå sin publik. ”Stannar upp” är ett första steg. I samband med lanseringen av boken har jag lärt mig sååå mycket om sociala medier och fått ett nytt intresse på köpet. Min ambition är att nå ut och dela med mig. Jag kommer att finnas på Twitter, Instagram och Facebook. Men bloggen kommer att vara navet i detta hjul. Här finns mina funderingar och löpande kommer det att bjudas på smakprov och nytt material.

Välkommen med kommentarer och feedback!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s