Funderingar för dagen

Hagelskur

Hailstorm_in_Dutchess_County,_New_York

Precis varit ute på en promenad. Himmel mörkgrå och hotande. Min goda vän och jag trotsade vädrets makter och gav oss ut i spåret. Lagom till att en rejäl hagelskur bestämt sig för att göra entré. Trots allt välbehövligt med frisk luft och lite motion. De senaste dagarna har det blivit mycket tid med dator och telefon. En ny värld har öppnat sig för mig och jag väljer att se möjligheter. Visst så här i efterhand kan jag fundera på om jag kunde gjort saker annorlunda men inser att om jag inte hade kastat mig ut så hade jag aldrig haft den här utsikten – och insikten. Vad vill jag? Hur når jag dit? Senaste veckan har överträffat alla förväntningar. Poeten inom mig jublar och jag känner lust och värme gentemot de som hittat mig, stöttat mig och på andra sätt bidragit till att mina texter nu möter en ny publik…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s