Funderingar för dagen

På gång

Med siktet inställt på att bli läst tar jag mig med apostlahästarnas hjälp ner mot centrum. Med kavat min men med pickande hjärta klev jag in på redaktionen hos vår lokaltidning och lämnade ett exemplar av min bok. Bytte några ord med en trevlig om än något överraskad redaktionsmedarbetare. Nu får vi se om det blir några rader i nästa nummer…

Sedan styrde jag kosan mot vårt bibliotek där jag möttes av en tillmötesgående bibliotekarie som tillstod att ”visst finns det intresse för lokala poeter”… Lämnade ett exemplar av min bok och önskar nu i mitt stilla sinne att det blir lite fikalektyr för henne och hennes belästa medarbetare. Tänk om de väljer att ta hem boken, underlig känsla om man kan låna sig själv på bibblan.


Utlottningen på min hemsida går mot sitt slut och det blir snart fullt upp med att slicka kuvert och överraska några av de som stöttat mig…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s