Funderingar för dagen

Storm

En storm ber inte om ursäkt. Inte ens när tallen längst ut på udden tigger om nåd. Den far fram med både dig och mig som den vill. Tar sig ända in i springor du inte visste fanns. Lyfter, skakar om, river runt.

Det blåser nya vindar över landet. Om vi överlever det här kommer vi att se vår urblåsta tillvaro i ett nytt ljus. Låt oss ta chansen att låta de hårda vindarna visa vägen mot en plats i världen dit hatet inte når. Där rättvisan funnit lä och samlar alla runt samma eld. En eld som värmer ända in i märgen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s