Funderingar för dagen

Fyrtioåtta idag

Idag har jag levt i snart ett halvt sekel…

Mina dagar och nätter har lagts till varandra och skapat det vi kallar livet. Alla små och stora ögonblick som passerat har bildat den väv av erfarenheter i vilken mitt hjärta vilar. Här hämtar jag styrka, här ställer jag mina frågor om jag inte har någon annanstans att ställa dem.

Alla människor som korsat min väg, blivit karaktärer i mina texter, delat min glädje i stunder av lycka och burit mig när jag ramlat omkull. Evigt tacksam är jag för att det hela fortgår och inte slutar växa. Detta liv som vi delar.

Med önskan om energi när vi behöver det och ro när vi behöver det kan vi se fram emot ett strålande nytt år!

En reaktion till “Fyrtioåtta idag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s