Funderingar för dagen

I väntan på…

Det lackar mot jul och det finns förhoppningsvis tid till eftertanke och en möjlighet att stanna upp ett ögonblick.

Min diktsamling heter Stannar upp eftersom den kom till vid en tid i livet då jag valt att just stanna upp. Att se på det man har, njuta av att vara en del i något större. Mycket hade hänt och jag såg på mig själv utifrån. Jag var trött, sliten och lite ledsen. Men samtidigt fanns det en glöd som inte funnits där tidigare. Något inom mig hade börjat ta form, en längtan efter att göra något med mina texter. När jag nu gavs tid ville jag inte försitta chansen att lägga ner min energi på något som måhända kunde ge mig ännu mer energi. Sakta men säkert samlade jag ihop texter från dagböcker, anteckningsblock och lösryckta lappar. Det blev en resa genom tiden. Impulser kom till mig. Minnen av personer jag mött, företeelser jag betraktat och på något sätt förhållit mig till. Det var lärorikt och ibland påfrestande.

Så kom då det hela att bli en bok, min egen första diktsamling. Den innehåller bara en bråkdel av allt jag skrivit och det är så spännande att få möta publik. Jag har dessutom texter kvar som vill tryckas och jag har också fått inspiration till att skriva nytt. Jag läser och växer. Det finns liv att dela och du är välkommen att följa min fortsatta resa.

Vill ta tillfället i akt att önska Er alla en God jul och Ett gott nytt år!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s