Funderingar för dagen

Att synas i rutan

Det är kanske några av er som vet att jag i höstas hade chansen att få vara deltagare i frågesportprogrammet Vem vet mest i SVT2. Vi spelade in den 16/11 och programmet kommer att sändas i april 2016. Det var en spännande och innehållsrik dag och jag kan säga att jag gladeligen skulle gjort om det igen om jag fick chansen. Det var därför med stor glädje jag mottog ett samtal från Sveriges Television i Göteborg med en förfrågan om jag hade lust att vara med att tävla i deras webbprogram På perrongen som är ett slags ”uppsnacksprogram” inför På spåret.

Man tävlar via Skype mot en annan tittare och det hela sänds på webben en halvtimme innan På spåret. Det är alltså idag det går att se programmet! Klockan 19.30 drar det igång på SVT Play. Dagens gäst är Ralf Edström som tidigare varit med och tävlat i På spåret. Så om du är nyfiken kan du logga in och kolla hur jag ser ut live…

Länk till programmet…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s