Funderingar för dagen

Avslut och nystart

Det går hand i hand. Man lämnar sin bekvämlighetszon och går mot nya mål. Det innebär att säga adjö till det gamla invanda, det trygga och varma. Men också att utan alltför stort vemod ta sikte på det som kommer och som ligger framför en.

Jag har gjort en resa som på många sätt fört mig både från och till på samma gång. Jag har haft förmånen att möta människor som tror på mig och som uppmuntrat mig att hela tiden ha siktet inställt på en ljus framtid. Det har inte varit utan vånda som jag tagit dessa steg. Att växa är en process som tar energi men som också ger energi. Jag vill tacka de som känner sig träffade av denna text. Ni vet säkert vilka ni är.

Jag har valt att låta bloggen bli ett forum med fokus på mitt skrivande men detta är ju bara en del av mitt liv. Därför vill jag utan att bli för privat nämna vännerna från det lilla huset i Änggården, mina fina kollegor på mottagningen där jag arbetet sedan i april och även de personer som jag kommer att möta i mitt nya arbete som tar sin början i mitten på januari.

Nu börjar nästa etapp och ute faller vit snö vi aldrig trodde skulle komma och rätt som det är bankar våren på dörren lika oväntat som efterlängtat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s