Funderingar för dagen

Vad är på gång?

Året har precis börjat och här sjuder av aktivitet. Jag har flera projekt på gång och det är ett företag i sig att vara Egenutgivare. Man har ansvar för allt från att skriva själva texten till att ta fram omslag och få boken i tryck. Dessutom skall det ju förhoppningsvis kunna bli lite tid till marknadsföring också. Men det är otroligt lärorikt och spännande.

Men nu har jag i och med att jag publicerats fått upp ögonen för hur andra gjort och gör och jag har kommit att stiga in i en för mig ny värld. Jag har lärt mig mycket om vad jag skall tänka på till nästa gång, för det lär bli en nästa gång!
Jag har blivit mer än lovligt inspirerad och kan knappt bärga mig när det gäller att komma vidare. Jag gillar verkligen det jag håller på med och jag har fått så fin feedback på det jag gjort hittills.

Internet är för mig nu ett eldorado av redigeringsprogram, bildprogram och levande bloggar och intressegrupper. Bara att ösa ur och ju mer jag letar desto mer hittar jag. Man kan nog säga att jag just nu läser lika mycket som jag skriver.

Nu gäller det att sålla hårt mellan bra idéer och idéer som inte kan omsättas i praktiken. Jag har redan samlat på mig texter så det finns material men det är ju så spännande att prova nytt. Det mesta är dikter och det är ju ett format där jag känner mig trygg. Men det finns så mycket mer att utforska. Jag kommer på mig själv med att vakna på natten och plocka upp min mobil för att läsa in idéer och uppslag till noveller och kanske romaner…

Så vem vet?

Ha det gott // Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s