Funderingar för dagen

Klokare

Det var något de kallar livet som kom emellan. Det var så intensivt. Ryckte tag i mig och höll greppet. Nu 7,5 hp klokare. Jag gjorde det och nu är jag på väg igen. Mot vad står inte helt klart men får jag bestämma blir det mot våren. 

Att vara närvarande, ha balans. Så självklart och så svårt. Men om jag inte hade mina tvivel skulle jag inte heller ha mitt hopp. 

Så nu rotar jag fram orden igen. Lämnar det akademiska språket en stund för att hitta mitt eget. Utforskar tankarnas vidder. Smakar av mina historier och ser vad som håller. Karaktärer som mognat i skuggan av min bortavaro. Kanske blir jag överraskad. I vilket fall som helst är jag nyfiken. Väl mött i mars!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s