Funderingar för dagen

Fashion

Just nu har jag haft en period av ett ganska intensivt shoppande. I min iver att möta våren med rätt feeling har jag utökat min garderob för att kunna möta värmen och solen med lätta, ljusa plagg, lämpade för uteserveringar och fåfängt flanerande. Då slog det mig…

Hur är mina figurer klädda? Hur mycket tid lägger jag ner på att dressa dem? Kan de bli mina nya Barbie o Ken?

Jag är så upptagen av deras själsliv att jag tror jag utelämnat den del av personligheten som faktiskt sitter i kläderna? ”Kläderna gör mannen” var ett uttryck som poppade upp…

Eftersom just lusten att skriva är det som kommit på skam senaste tiden kanske jag skulle läsa igenom mina texter igen och se om jag kanske kan hitta min lust genom att ägna mig åt lite styling…utan att för den skull förvandla dramat till en modevisning…

Jag provar nog redan ikväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s