Funderingar för dagen

Lust

Det kanske är fåfängt att tro att det där med lusten kommer av sig själv.

I den bästa av världar är lust något som flyger på en och allt blir plötsligt klart och gör livet lättare att leva. Är det då rimligt att detta sker stup i kvarten? Troligtvis inte…

Om vi bara gjorde det som föll oss in drivna av lust skulle det nog bli rätt mycket snack och ganska lite verkstad. Detta baserar jag på att just prata är bland det bästa jag vet. Visst, det händer att även jag tar ett djupt andetag ibland och låter andra komma till tals. Då händer det oftast grejor ska jag säga…men mest i mitt huvud. Någon delar med sig av sin vardag och vips så har jag en ny tråd att spinna vidare på. Men just nu blir det mest sporadiska små anteckningar och krumelurer. Någon sorts ostrukturerad research antar jag

I början på veckan en riktigt ljum kväll, idag regn o rusk och kyla som går genom märg och ben. Våren tog en paus men den kommer tillbaka. Övar på vårsånger inför Valborg och kvällarna blir obevekligt ljusare. Snart glömmer vi snö och slask och sippar rosé på en klippa vid havet…

 

2 reaktioner till “Lust”

  1. Åh vilka bilder jag fick nu. Valborg och vintern rasat. Rosé och ljumma kvällar… 🙂
    Nej hehe det här med lust kan man nog inte låta sig styras av helt för då skulle som du säger inte mycket bli gjort. Samtidigt, om man inte gillar något så kanske man ska ägna sig åt annat ett tag… 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s