Funderingar för dagen

Inne eller ute

Med det här vädret kan man inte bli annat än glad, det verkar som om stora delar av vårt avlånga land badar i sol och i Facebookflödet börjar det dyka upp bilder på folk som badar, brr…

Där är jag inte ännu. Jag sitter helst inne såna här fina dagar, med altandörren öppen ser jag ljuset och känner de varma vindarna. Men att sitta och pressa i solen är inte riktigt min grej. Blir lite väl varmt och som den blondin jag är blir jag oftast mer röd än brun i solen. Däremot kvällspromenader utan tjock jacka…det gillar jag.  Även morgnarna är krispiga och inbjudande. Så snart kanske det blir en liten picknick i skogen… Har inte hunnit börja läsa böckerna jag köpte och i ärlighetens namn inte skrivit särskilt mycket heller. Men det får vara så…

Vad gör ni i värmen? Kan ni koncentrera er?

2 reaktioner till “Inne eller ute”

 1. Badar??? 😮 hoppas de inte är frusna av sig då för det kan ju inte vara många grader i vattnet med tanke på att vi bara hade ett par plusgrader för en dryg vecka sedan… och snö, för bövelen!
  Jag är inte så lättdistraherad av solen, dessutom jobbar jag så kan inte vara ute så mycket som jag skulle vilja, men en promenad blir det oftast iaf. försöker hinna med lite av allt.

  Gilla

  1. Bor ju på västkusten och här har det faktiskt badats 😛
   Men jag håller mig på landbacken…
   Jobbar också så får titta ut genom fönstret…men härliga ljumma kvällspromenader är ju aldrig fel.
   Beundrar din disciplin! 😉
   Ha det gott…

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s