Funderingar för dagen

På väg

Det var sommaren som kom, det var en sommar som började med värme, som mitt under ledigheten förbyttas till grå himmel och snåla temperaturer både dag och natt. Men det blev salta bad och ett glas vin i sittbrunnen. Det fanns utrymme för kär-lek och djupa diskussioner. Det var på flera vis välgörande men omvälvande och det var just sommar…

Idag har vi den sista dagen i juli och det är sommar kvar, värmen återkom och man kan ta tillvara lediga stunder om man bara ger det en chans.

Skrivandet har det inte blivit mycket med, sjukdom satte stopp för skrivarkursen och det har varit mest spridda skurar av Instagrampoesi som trängt igenom bruset. Men det är som om augusti lovar mer. Det finns ett sug och en nyfikenhet. Ett intresse för orden som jag behagfullt tar emot. Vill förvalta detta nya och se om det kan få fart det som vilat.

om jag vill kan jag fånga

allt det som ännu inte fötts

det som bor och lever

det som värker och spränger

det som vill komma

//Väl mött, Marie

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s