Funderingar för dagen

Bokslut

Vad väcks i dig när du läser titeln?

Avslut, sammanfattning, sluträkning, over and out.

Eller bara att bokdrömmarna hamnat lite på hyllan? Så är det för mig att detta lilla ord har kommit att få så många betydelser. Jag ser tillbaka på det senaste räkenskapsåret. Kanske ännu längre än så…

Lust som kommit och gått. Skrivlust, matlust och helt enkelt bara lust. Hursomhelst så är det dags att göra upp med det som håller mig tillbaka, oavsett om detta ”något” bor inom mig själv eller om det är omständigheter i min närhet.

Det drar ihop sig till Bokmässa i Göteborg och kanske kan jag i goda vänners lag finna både inspiration och lust genom att ta del av andras drömmar…

Kommer ni att besöka Bokmässan?

6 reaktioner till “Bokslut”

  1. Jag ska inte heller till bokmässan, har sett den en gång och det räckte liksom. Jag blev faktiskt inte speciellt impad, låter lite tråkigt kanske men så var det, och kände inte heller den där inspirationen alla pratar om. Det var lite av en besvikelse. Men hoppas såklart att du får en mycket bättre upplevelse av den 🙂 Ser fram emot att höra sedan.

    Gilla

  2. Jag tror ärligt talat att jag hade avstått om det inte var så att jag bor i stan 😉 Hade nog inte satt mig på tåget till Stockholm och bokat hotell..,

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s