Bilder

I målartagen

Igår kväll gick hjärnan på högvarv, ord och bilder kom till mig i rasande fart. Jag fick lägga papper och penna på nattygsbordet. I vanliga fall brukar jag annars använda mig av memo funktionen på telefonen men den var på laddning på ett annat ställe så jag fick lita till analoga verktyg.  Imorse kände jag att det fanns bilder som ville bli till. Så jag rotade fram mina målargrejor, akvarell och akrylfärger. Förberedde fyra små akvarellark (för er som målar vet ni att det  betyder att man spänner upp och väter). Det tar sin tid så det fick bli lite akryl först tills de torkat. Sen tog inspirationen vid och så föddes detta…


”Åska”

2 reaktioner till “I målartagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s