Funderingar för dagen

Och vad hittar man på nu?

Att luften gått ur är väl att ta i men visst var det en speciell helg som passerade… Nu är det helg igen och jag samlar mig. Fortfarande går det svallvågor efter min medverkan på Bokmässan. Inte så att förlagen står på kö men inom mig växer texter och idéer. Är ivrig att komma igång med vad som kan komma att bli min nästa publikation. Formatet är högst oklart just idag eftersom jag jobbar med poesin och prosan parallellt. Men det ger sig nog när jag känner vartåt det lutar.

Det var väldigt givande att få ett ansikte på några av kollegorna i Egenutgivarna, en organisation som samlar oss som valt att ge ut våra böcker i egen regi. Detta är ju något som är i växande och att lära av andras misstag och även lyckade grepp kan visa sig vara mycket fruktbart. 

Så nu blir det att försöka kanalisera och förverkliga. Har gett mig själv till april. Låt inspirationen komma! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s