Funderingar för dagen

Mina ord

Kanske är jag patetisk. Jag vågar knappt tänka tanken. Om mina ord betyder något eller om det helt enkelt är plattityder utan eko. Jag vill tro att det vi delar kan kännas igen. Att vi behöver spegla oss i varandra för att våga se oss själva, våga se andra, på riktigt. Därför tänker jag fortsätta skriva. Mina ord kommer att möta nya ögon, nya hjärtan. Någon gäspar, någon ler och någon kanske vågar. För så känner jag när jag läser andras ord. Det som talar till mig behåller jag men allt når inte ända fram. Då och då slås jag till marken av ord som träffar, ibland lyfts jag högt över molnen av ordens färg. Men aldrig helt oberörd av att någon vågar dela det innersta. Därför ser jag förbi min rädsla för att misslyckas. Mina ord kan vara det någon annan behöver just idag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s