Funderingar för dagen

Det var ingen tvekan…

…om att du gjorde ett starkt intryck på mig första gången. Vad det var kan jag inte riktigt sätta fingret på men jag valde att lita på min magkänsla. Nu har det gått snart ett halvt år och hösten som blev vinter har nu blivit vår. Det känns på både insidan och utsidan. Mina ord har kommit och gått. Det är som vanligt men kulissen är ny liksom delar av innehållet. Jag lever med en ny kraft. Jag lever med dig.

Jag drömmer fortfarande drömmar i färg, jag andas poesi och ruvar på min roman. Jag har stundtals undrat om bränslet tagit slut. Så många intryck att verkligheten i stunder överträffat dikten. Så kom soliga dagar med blå himmel och enstaka moln. Energi i ådrorna och en vilja att beröra och förbrylla. Så jag fattar pennan och går våren till mötes hand i hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s