Ett väldigt annorlunda år

För ett år sedan på dagen tog mitt liv en ny vändning. Jag steg ut i det okända utan att veta riktigt vart jag var på väg. Ändå har få saker varit så självklara. Som om jag haft vägen utstakad inuti mig, som om jag gått där förut i mitt undermedvetna, i mina drömmar.

Priset har stundtals varit högt. Jag har gråtit och förtvivlat. Jag har kiknat av skratt och bubblat av lek.

Ensam är inte stark. Styrka bygger på samarbete, förståelse och ibland en liten nätt spark i baken. Gå på slak lina, utmana sig när man inte orkar eller vågar. Bli större, genom att visa sitt allra minsta för någon. Bli klokare genom att lyssna på andra, lyssna på riktigt. Bli modig genom att våga ha fel. Sluta att upprepa ”sagan om sig själv” och låta andra se det de själva vill se, inte nödvändigtvis det du vill visa…

Varma höstkramar Marie 💕

2 thoughts on “Ett väldigt annorlunda år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s