Funderingar för dagen

På tröskeln till vuxenvärlden

Fredag är både början och slut. Arbetsveckan är över och helgen inledd. Det är en trött kropp och knopp som landar i soffan.

Så mycket som händer. Vissa saker kan man påverka, andra får man stillsamt betrakta utifrån. Men långsamt blir det aldrig. Lyckan bubblar över för att några timmar senare förbytas i gråtung besvikelse.

Att vara mamma är att bygga upp barn till vuxna, ett heltidsjobb. Ibland motorväg i strålande sol, ibland gropig lerstig i ösregn. Men bakom allt den största kärleken av alla, den eviga förtröstan och det aldrig sinande hoppet…

För det blir inte alltid som man vill. Ibland blir det till och med så mycket bättre. För vad vore livet utan dessa härliga ungar som utan manus tar för sig av livet framför våra ögon. På upptäcksfärd i livet, på tröskeln till vuxenvärlden.

Jag är lycklig att få vara med, inte alltid insläppt men alltid i kulisserna… Älskade barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s