Funderingar för dagen

Känsliga barn

Ja tänk vilket annorlunda liv vi med de här underbara men känsliga barnen lever. Som ett mikrokosmos där väldigt små framsteg skapar stark lyckokänsla. Allt blir så finstämt. Inga breda penseldrag i bjärta färger utan som en försiktig och skör blyertsteckning. Jag älskar också mina barn, jag tröttnar aldrig på dem. Men visst blir man lite avundsjuk när andra går på skolgårdsfest och spelar kubb och har tipspromenad. Det skär också i hjärtat när man hör föräldrar säga skarpa ord till sina barn. Barnen gör allt för att göra rätt. Ändå blir deras föräldrar upprörda, om de inte ”tar i”, ”vinner”, ”skärper sig” osv. Deras barn är i alla fall där. I min värld är det något av det finaste som finns, för mig är det en dröm att kunna delta.

Med detta vill vi önska er ett skönt lov och en innehållsrik men välbalanserad sommar ❤️

5 reaktioner till “Känsliga barn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s