Funderingar för dagen

Det finns dagar…

Det finns dagar när man bara blir glad i magen. Dagar då man liksom har samma tempo som omgivningen och tillvaron saknar uppförsbackar. Det finns dagar när det slår mig hur lyckligt lottad jag är. Att jag har ett jobb jag trivs med, att jag inte behöver ta mig igenom dagarna i ett töcken av olust. Att jag trots gnissel i maskineriet får ha hälsan någorlunda intakt. Att mina barn mår bra och att jag har vänner jag litar på.

Det är sådana dagar när det fladdrar till inuti av en slags förväntan, en känsla av att nu händer det något spännande. Stegen är lätta och sinnet är ljust. Jag undrar om det syns utanpå för visst ser alla lite gladare ut?

Jag tar för mig, samlar energi i min lilla kupa med sommarens honung. Jag vet att det kommer dagar när det är mörkt från morgon till kväll och inga jackor i världen tycks hjälpa mot blåsten. Men tills dess… ❤️

2 reaktioner till “Det finns dagar…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s