Funderingar för dagen

Det finns dagar…

Det finns dagar när man bara blir glad i magen. Dagar då man liksom har samma tempo som omgivningen och tillvaron saknar uppförsbackar. Det finns dagar när det slår mig hur lyckligt lottad jag är. Att jag har ett jobb jag trivs med, att jag inte behöver ta mig igenom dagarna i ett töcken av olust. Att jag trots gnissel i maskineriet får ha hälsan någorlunda intakt. Att mina barn mår bra och att jag har vänner jag litar på.

Det är sådana dagar när det fladdrar till inuti av en slags förväntan, en känsla av att nu händer det något spännande. Stegen är lätta och sinnet är ljust. Jag undrar om det syns utanpå för visst ser alla lite gladare ut?

Jag tar för mig, samlar energi i min lilla kupa med sommarens honung. Jag vet att det kommer dagar när det är mörkt från morgon till kväll och inga jackor i världen tycks hjälpa mot blåsten. Men tills dess… ❤️

3 reaktioner till “Det finns dagar…”

  1. Så så gott att läsa. Älskar dina ordval. Det börjar bli höst även här även om jag nu har en temp på 23 grader ute. För mig är det kyligt nu. Märkligt hur snabbt kroppen vänjer sig. När jag bodde i Sverige var det rena högsommarvärmen vid 23 rader och nu huttrar jag. Må så himla gott i höstjackan och njut av den höga klara luften. Kramar om riktigt varmt istället ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s