Funderingar för dagen

Huka dig

Varför duger jag inte som jag är? Vad är det som får mig att kröka rygg om jag mot förmodan skulle våga mig ut i mjukisbyxor. Med ögon i nacken, försöker försäkra mig om att ingen jag känner är i närheten. Stryker längs väggarna, påminner mig själv om att jag faktiskt måste köpa kaffe. Suck, tänk om man måste stanna och prata med någon?? Då kommer jag att stå där med ett snett leende och undra över om det syns att mina byxor är fyllda med kaninhår 😬

Dömer jag andra på samma hårda sätt? Tycker jag är de är sämre människor? Nä, jag kan till och med tycka att det är behagligt om jag möter någon som oförtrutet pratar på till synes omedveten om klädsel och frisyr.

Vad vill jag då säga med detta? Allt handlar inte om mig, jag är inte andras största intresse. (Frånsett de vilkas gunst jag gärna anvjuter) Hellre fria än fälla, låt oss betrakta varandra med de mjuka ögonen 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s